De Fleurige Creatie Gemert

De Fleurige Creatie Gemert

Voor al uw gepersonaliseerde cadeaus, traktaties, taarttoppers, statische raamstickers, creatieve workshops , kinderfeestjes en D.I.Y (kinderfeest)pakketten. 

Via het menu hierboven kunt u altijd direct naar het door u interessant bevonden onderdeel van deze website gaan

 

3 jarig bestaan!!!

In de maand mei bestaat de Fleurige Creatie 3 jaar!! Om dit samen met jullie te vieren heb ik leuke aanbiedingen/extra’s voor deze maand! Check facebook/instagram. Kom jij het samen met me vieren? Gezellig!!

 

Leuk dat je hier een kijkje komt nemen!

Superleuk dat je mijn site bezoekt! Waarschijnlijk ben je op zoek naar een creatieve activiteit. Misschien de invulling van het kinderfeest van je kind, of een ontspannen ochtend, middag of avond creatief bezig zijn met vriendinnen, familie of collega’s. Zal ik de organisatie van je overnemen? Kun jij je met andere dingen bezig blijven houden, doe ik wat ik het liefste doe. Makkelijk toch?!

Misschien ben je via Google hier terecht gekomen, maar het kan ook zomaar zijn dat je “via via” bij mij bent gekomen, wat ik alleen maar super fijn zou vinden! Dat wil zeggen dat iemand tevreden is geweest over mijn diensten!

Ik verzorg niet alleen kinderfeestjes en workshops maar ben voor alles te porren wat maar met creativiteit te maken heeft! Van oorsprong ben ik een juf handvaardigheid, dus niet gek dat ik eigenlijk ook alles leuk vind om met jullie te delen of aan jullie te leren.

Wil je mij als ZZP-er inhuren voor een creatieve activiteit op jou school/kinderdagverblijf/locatie of bedrijf? Ook dat kan. Neem gerust contact met me op en we bespreken samen de mogelijkheden. Ik ben en blijf op zoek naar leuke mogelijke samenwerkingen en uitbreidingen van mijn creatieve activiteiten, in de breedste zin van het woord.  Zo werk ik al samen met het Commanderiijcollege (Macropedius, Gemert) en OBS Helmond.  Als er geen kinderfeestje/workshop gepland staat ben ik “de hele week” voor je beschikbaar. Bij “contact” kun je in mijn werkagenda kijken en zie je wanneer ik mogelijk beschikbaar ben. Mijn  prive-agenda is daarop niet zichtbaar, dus informeer tijdig of ik op een bepaalde dag/dagdeel inzetbaar ben.

 

Hierboven getoonde foto’s zijn voorbeelden van een mogelijke workshop / kinderfeest / opdracht

Experimenteer atelier 

Heeft je kind zin om af en toe een Fleurige Creatie te komen maken? Helemaal naar eigen inzicht? Dan kan hij/zij zich aanmelden voor het experimenteer atelier.

 • Na school/vroeg op de avond (1,5/2 uur)
 • kosten afhankelijk van wat je kind wil komen maken
 • Mits er geen feestje met 20% korting / workshop op 1 van deze dagen gepland staat
 • Aanmelden kan door mij een mail te sturen chantal@defleurigecreatie.nl of via het bestelformulier
 • Gaat altijd door, ongeacht het aantal aanmeldingen
 • max 8 aanmeldingen
 • Wat we gaan maken? Dat mag je kind, in overleg met mij, zelf bepalen. zo weet ik wat iedereen graag zou willen komen maken en weten jullie wat de kosten zijn (afhankelijk van wat je wilt komen maken)
 • Het kan zijn dat je een werkstuk niet af krijgt binnen 1 bijeenkomst. Geen punt, maken we samen nog een afspraak (7,50)

Beschikbare data

Wil je beschikbare data zien? Ga dan naar “contact/beschikbaarheid”

Contact maken

Stuur me een mail (bekijk ik dagelijks) chantal@defleurigecreatie.nl. Of stuur me een bericht via facebook of instagram, ook hier reageer ik vrijwel direct.

Reserveren

Reserveren van een kinderfeestje/workshop? Klik hier

Reserveren experimenteer atelier – maandag en dinsdag na school/vroeg op de avond? Klik hier

Reserveren van een doe het zelf kinderfeest pakket? Klik hier 

Reserveren van een doe het zelf pakket/gepersonaliseerd cadeau? Klik hier

Mogelijkheden

Kijk voor alle mogelijkheden en prijzen op het reserveringsformulier (zie hierboven)

Gepersonaliseerde cadeaus/traktaties

Hieronder zie je een paar mogelijke voorbeelden van gepersonaliseerde cadeaus. Vraag naar verdere mogelijkheden. Of misschien heb je zelf een leuk cadeau gekocht waar je een naam op gezet wilt hebben, ook dat kan.

Iets bestellen? Klik hier om naar het bestelformulier te gaan voor diy pakketten/gepersonaliseerde cadeaus.

Wil je dat ik traktaties voor je regel. Ook dat behoord tot de mogelijkheden.

Gepersonaliseerde statische raamstickers / taarttoppers karton

Hieronder zie je een paar mogelijke voorbeelden van gepersonaliseerde statische raamstickers en taarttoppers (van karton). Alles kan in onderling overleg voor u worden gemaakt.

Zo heb ik statische raamstickers ontworpen voor

 • verjaardagen (denk aan (sweet 16, 18, 20, 25, 30 enz) ,
 • Sarah/Abraham,
 • geslaagd (denk aan examen, auto) enz.
 • alles is mogelijk

Zo heb ik taarttoppers ontworpen voor

 • 50 jaar
 • gender reveal / hij of zij?
 • kinderverjaardag
 • alles is mogelijk

! Ga terug naar het menu (bovenaan deze pagina) !

Ga  nu via het menu (bovenaan) naar het door u interessant bevonden onderdeel van deze website.

U kunt nog verder door scrollen naar beneden, maar dan doorloopt u alle subcategorieën van deze website.

 

Workshops

Creatieve workshops

Mensen een leuke dag bezorgen en ze trots laten zijn op hun gemaakte creaties, dat is mijn doel bij de te geven workshops! Ben jij ook op zoek naar een ontspannen ochtend, middag of avond en wil je ook graag een persoonlijk, creatief en uniek resultaat mee naar huis nemen? Neem dan contact met me op en we bespreken je wensen. Ik help je graag bij het organiseren van bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestfamiliedag, babyshower of gewoon een gezellig uitje.

Ga naar “veelgestelde vragen” over workshops voor uitgebreidere info

Leuk voor deze tijd van het jaar

Dit is een greep uit alle mogelijkheden. Kijk op het bestelformulier om alles te zien met de bijbehorende prijzen.

Belangrijk!

 • Plaats je een reservering (zie het bestelformulier onder aan deze pagina), check dan altijd goed je mail (ook je spambox). Ik stuur vrij snel een reactie met daarin de gegevens van de workshop en de factuur.

Volwassene en kind

Misschien een tip:
Er bestaan ook volwassene en kind workshops waarbij je, samen met je kind/kleinkind, creatief bezig kunt zijn. Even extra tijd doorbrengen met je kind?  Even wat extra aandacht? Vraag naar de mogelijkheden.

Keuze kunnen maken? / contact

Heb je al een keuze kunnen maken? Gezellig! Neem dan contact met me op en we nemen samen alle details door. Of vul het reserveringsformulier in onder aan deze pagina.

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Leuk dat je op mijn site terechtgekomen bent!

Waarschijnlijk ben je op zoek naar een leuke invulling voor een creatief kinderfeest voor uw zoon of dochter. Of misschien heb je zelf geen tijd om het te organiseren….? Geen materialen…?  Geen gereedschappen/hulpmiddelen…? Geen ruimte….? Of wil je in een opgeruimd huis thuiskomen….? Dat kan! Ik neem de organisatie van je over. Zo hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan een onbezorgd en onvergetelijk kinderfeestje! Neus eerst maar even hier rond! Maar wil je alle mogelijke feestjes zien? Check dan het “bestelformulier”.  Klik hier om direct naar het bestelformulier voor een kinderfeest/workshop (op mijn locatie) te gaan.  Op deze pagina zie je namelijk maar een aantal mogelijkheden om je een beeld te geven van wat je zou kunnen komen maken. Op het bestelformulier kun je aangeven hoe je kind graag zou willen werken;

 • Zelfstandig/naar eigen inzicht en creativiteit of
 • Begeleid door mij (“stap voor stap”)

Ga naar “veelgestelde vragen” over kinderfeestjes voor uitgebreidere info

Leuk voor deze tijd van het jaar

Dit is een greep uit alle mogelijkheden. Kijk op het bestelformulier om alles te zien met de bijbehorende prijzen.

Beschikbare data

Wil je beschikbare data zien? Kijk dan bij “contact”.

Belangrijk!

 • Plaats je een reservering (zie bestelformulier onder aan deze pagina), check dan altijd goed je mail (ook je spambox). Ik stuur vrij snel een reactie met daarin de gegevens van het kinderfeest en de betaling.
 • Laat de kinderen niet de beste kleren en schoenen aantrekken. Er kan altijd iets in de kleren komen en dan kunnen ze, in de pauze,  lekker ravotten in de speeltuin voor de deur.
 • Laat de kinderen de haren in een knot doen voordat ze komen. Er willen nog wel eens lange haren in de verf belanden.
 • Bedenk zelf hoe je de spullen in de auto mee naar huis wilt nemen. Regel zelf kranten in de auto, een doos, kratjes, tasjes..?

Volwassene en kind workshops

Misschien een leuke tip:
Er bestaan ook volwassene en kind workshops waarbij je, samen met je kind/kleinkind, creatief bezig kunt zijn. Even extra tijd doorbrengen met je kind?  Even wat extra aandacht? Vraag naar de mogelijkheden.

Keuze kunnen maken? / contact

Heb je al een keuze kunnen maken? Gezellig! Neem dan contact met me op en we nemen samen alle details door. Of vul het reserveringsformulier in onder aan deze pagina.

Samenwerkingen / Creatieve opdrachten

Samenwerkingen / Creatieve opdrachten

Geen zin en/of tijd om een workshop te komen volgen, maar wel enthousiast geworden? Ik werk ook creatieve opdrachten uit.

Kun je me goed gebruiken bij het uitvoeren van een activiteit? Zou je met me willen samenwerken? Neem dan contact met me op.

Samenwerkingen

 • Vrijwilligerswerk; creatieve activiteiten verzorgd bij vier verzorgingshuizen in de buurt, te weten in Boekel / Volkel / Erp en Gemert
 • Paasworkshop verzorgd voor leden van buurtvereniging Ripsoever, Gemert
 • Kerstworkshop verzorgd voor leden van buurtvereniging Ripsoever, Gemert
 • Alternatief gemaakt voor een gastenboek voor een bruiloft
 • Kinderen geholpen bij het maken van een trouw-cadeau
 • Bruid geholpen bij het maken van haar eigen bruids-strandtas
 • Maken van festivaltasjes
 • Kinderactiviteit bij de buitenspeeldag, Gemert
 • Kerstactiviteit verzorgd voor Zij Actief, Gemert
 • Geholpen bij het maken van een weekplan-bord voor een gezin, van steigerhout
 • Maken van grafstukken met kunstbloemen
 • Creatieve activiteiten bij een burendag begeleid, Gemert
 • Workshops verzorgd, op locatie, bij Brasserie Kop of munt
 • Zonnepetje voor een kind gepimpt
 • Kerstversiering mede mogelijk gemaakt bij Brasserie Kop of Munt, Gemert
 • Kerstpresentjes gemaakt voor de klanten van Kapsalon Dennis Snoeks, Gemert
 • Creatieve activiteiten voor kinderen bij de “After Summer Party” van Gloudemans Koken en Cadeau, Uden
 • Personeelsuitje Elkerliek Ziekenhuis
 • Personeelsuitje St Petrus, Boekel
 • Groepsuitje Venhorse Linedancers, Venhorst
 • Creatieve activiteit voor 100+ kinderen tijdens de buitenspeeldag Ripsoever Zuid, Gemert
 • Creatief uitje verzorgd voor personeel en clienten Markant, St Anthonis, de Seizoenen, Bronlaak
 • Workshop houtbranden gegeven bij Millies Thuiskeuken, Elsendorp
 • Creatieve Kerst activiteit buurtgenoten Ripsoever Zuid, Gemert
 • Creatieve Kerst workshop voor docenten Commanderij College, Gemert
 • Tie dye kinderworkshop, BSO Donkey Beek en Donk
 • Activiteit mogen verzorgen voor kinderen van Het Leefhuis, Gemert
 • Verzorgen aankleding kantoorruimte van Urben Prime m.b.v. kunstbloemen creaties
 • Personeels activiteit (macrame wandhangers) verzorgd Gasthoeve de Zijp, Boekel
 • samenwerking met OBS Helmond
 • Samenwerking met het Commanderij College, Gemert, creatieve activiteiten aanbieden aan leerlingen (eerste en tweede klas), van 9 weken per keer, a 2 lesuren,

 

 

 

“Samenwerkingen / Creatieve opdrachten” verder lezen

Contact/Beschikbaarheid/Reserveren

Contact / Reserveren 

Contact

Stuur een mail naar chantal@defleurigecreatie.nl

Reserveren

 • Reserveren van een kinderfeestje/workshop? Klik hier
 • Reserveren van een doe het zelf kinderfeest pakket? Klik hier 
 • Reserveren van een doe het zelf pakket/gepersonaliseerd cadeau? Klik hier

Beschikbare data

 

 

Groetjes Chantal, De Fleurige Creatie

KvK 74719920