Workshops

Creatieve workshops

Mensen een leuke dag bezorgen en ze trots laten zijn op hun gemaakte creaties, dat is mijn doel bij de te geven workshops! Ben jij ook op zoek naar een ontspannen ochtend, middag of avond en wil je ook graag een persoonlijk, creatief en uniek resultaat mee naar huis nemen? Neem dan contact met me op en we bespreken je wensen. Ik help je graag bij het organiseren van bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestfamiliedag, babyshower, afdelingsuitje, personeelsuitje, meidendag, vriendinnendag, burendag, zussendag, clientendag of gewoon een gezellig uitje.

Ga naar “FAQ / veelgestelde vragen” voor uitgebreidere info over workshops.

Mogelijkheden en Prijzen bekijken / Reserveren

Kijk voor alle mogelijkheden en prijzen op het reserveringsformulier. Zolang je het formulier niet doorstuurt “reserveer” je niets en bekijk je het formulier alleen.

Beschikbaarheid

Neem contact op via chantal@defleurigecreatie.nl

Belangrijk!

Plaats je een reservering, check dan altijd goed je mail (ook je spambox). Ik stuur vrij snel een reactie met daarin de gegevens van de workshop en de factuur.

Ouder-kind workshops

Misschien een tip:
Er bestaan ook volwassene en kind workshops waarbij je, samen met je kind/kleinkind, creatief bezig kunt zijn. Even extra tijd doorbrengen met je kind?  Even wat extra aandacht? Vraag naar de mogelijkheden.

Keuze kunnen maken? / contact

Heb je al een keuze kunnen maken? Gezellig! Neem dan contact met me op en we nemen samen alle details door. Of vul het reserveringsformulier in.