Creatieve workshops

Creatieve workshops

Mensen een mooie creatie laten maken én een leuke beleving meegeven. Dat is het doel dat ik mijzelf stel wanneer ik creatieve workshops verzorg. Ben jij ook op zoek naar een ontspannen ochtend, middag of avond en wil je ook graag een persoonlijk, creatief en uniek resultaat mee naar huis nemen? Neem dan contact met me op en we bespreken je wensen. Ik help je graag bij het organiseren van bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestfamiliedag, babyshower of gewoon een gezellig uitje.

De workshops kunnen zowel overdag als in de avonduren gevolgd worden. Data en tijd in overleg. Normaal gesproken zijn de woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag gereserveerd voor kinderfeestjes.  Mocht je toch op 1 van deze dagen een workshop willen volgen, dan kun je altijd informeren naar de beschikbaarheid. Afhankelijk van het gekozen (te maken) project, ben je 1-4 uur bezig. Om teleurstelling te voorkomen graag minimaal drie weken voor aanvang van de workshop de datum vast laten leggen.

We starten bij een groepje van 4 personen. Vanaf 15 personen kom ik ook op locatie.

Niet vergeten!

  • Plaats je een reservering (zie het bestelformulier onder aan deze pagina), check dan altijd goed je mail (ook je spambox). Ik stuur vrij snel een reactie met daarin de gegevens van de workshop en de betaling. Na het voldoen  van de factuur staat de workshop pas echt vast en kan ik  met de voorbereidingen beginnen.

Misschien een tip:
Er bestaan ook volwassene en kind workshops waarbij je, samen met je kind/kleinkind, creatief bezig kunt zijn. Even extra tijd doorbrengen met je kind?  Even wat extra aandacht? Vraag naar de mogelijkheden.

Wil je meer zien? Kijk dan even verder.

Hierboven staat een klein overzicht van de mogelijkheden. Heb je zelf nog een leuk idee? Ik werk het graag voor je uit. Alle workshops zijn ook aan een bepaald thema of jaargetijde aan te passen.

Voor het deelnemen aan de workshops bied ik de volgende mogelijkheden:

  • Workshops starten vanaf 4 personen, jullie kiezen samen voor 1 workshop

  • Wil je een mix-workshop? dat er verschillende dingen gemaakt kunnen worden. B.v. de 1 maakt een strandtas, de ander een macramehanger, dan betaal je 2,50 meerprijs op de workshopprijs.

  • Wil je alleen deelnemen aan een workshop? Heb je geen groepje van 4? Dat kan. We plannen samen een datum en kijken of er op deze dag/tijd meer mensen aan willen schuiven bij een aanschuifworkshop

​Tijdens de workshops wordt koffie/thee/water geschonken en hebben we wat lekkers.

In onderling overleg is er ook altijd een lunch te regelen.

Workshops worden bij mij in mijn workshop-ruimte gegeven.

Vanaf 15 personen kom ik ook op locatie.

De kosten voor deelname aan een workshop liggen tussen de 12,50 en 45,00.

Heb je al een keuze kunnen maken? Gezellig! Neem dan contact met me op en we nemen samen alle details door. Of vul het bestelformulier in, onder aan deze pagina.