Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Fijn dat je er bent!

Waarschijnlijk ben je op zoek naar een leuke invulling voor een creatief kinderfeest voor je zoon of dochter. Of misschien heb je zelf geen tijd om het te organiseren….? Geen materialen…?  Geen gereedschappen/hulpmiddelen…? Geen ruimte….? Of wil je in een opgeruimd huis thuiskomen….? Dat kan! Ik neem de organisatie van je over. Zo hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan een onbezorgd en onvergetelijk kinderfeestje! 

Mogelijkheden en Prijzen bekijken / Reserveren

Kijk voor alle mogelijkheden en prijzen op het reserveringsformulier. Zolang je het formulier niet doorstuurt “reserveer” je niets en bekijk je het formulier alleen.     

Ga naar “veelgestelde vragen” voor uitgebreidere info

Beschikbaarheid

Neem contact met me op via chantal@defleurigecreatie.nl

Belangrijk!

  • Plaats je een reservering, check dan altijd goed je mail (ook je spambox). Ik stuur vrij snel een reactie met daarin de gegevens van het kinderfeest en de betaling.
  • Laat de kinderen niet de beste kleren en schoenen aantrekken. Er kan altijd iets in de kleren komen en dan kunnen ze, in de pauze, lekker ravotten in de speeltuin voor de deur.
  • Laat de kinderen de haren in een knot doen voordat ze komen. Er willen nog wel eens lange haren in de verf belanden.
  • Bedenk zelf hoe je de spullen in de auto mee naar huis wilt nemen. Regel zelf kranten in de auto, een doos, kratjes, tasjes..?

Ouder-kind workshops

Misschien een leuke tip:
Er bestaan ook volwassene en kind workshops waarbij je, samen met je kind/kleinkind, creatief bezig kunt zijn. Even extra tijd doorbrengen met je kind?  Even wat extra aandacht? Vraag naar de mogelijkheden.

Keuze kunnen maken? / contact

Heb je al een keuze kunnen maken? Gezellig! Neem dan contact met me op en we nemen samen alle details door. Of vul het reserveringsformulier in.