Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Leuk dat je op mijn site terechtgekomen bent!

Waarschijnlijk ben je op zoek naar een leuke invulling voor een creatief kinderfeest voor uw zoon of dochter. Of misschien heb je zelf geen tijd om het te organiseren….? Geen materialen…?  Geen gereedschappen/hulpmiddelen…? Geen ruimte….? Of wil je in een opgeruimd huis thuiskomen….? Dat kan! Ik neem de organisatie van je over. Zo hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan een onbezorgd en onvergetelijk kinderfeestje! Neus eerst maar even hier rond! Maar wil je alle mogelijke feestjes/prijzen zien? Check dan het “bestelformulier”.  Klik hier om direct naar het bestelformulier voor een kinderfeest/workshop (op mijn locatie) te gaan.  Op deze pagina zie je namelijk maar een aantal mogelijkheden om je een beeld te geven van wat je zou kunnen komen maken.

Op het bestelformulier kun je aangeven hoe je kind graag zou willen werken;

  • Zelfstandig/naar eigen inzicht en creativiteit of
  • Begeleid door mij (“stap voor stap”)

Ga naar “veelgestelde vragen” over kinderfeestjes voor uitgebreidere info

Nieuw – Puzzelkamer (escaperoom) voor kinderen!!!

De puzzelkamer met het thema FEEST(!!!) is ook klaar!!!! Een “escaperoom” voor kinderen vanaf de leeftijd van 8/9 jaar. Het leukst is om tot zo’n maximaal 8 kinderen de ruimte op te lossen.

Mogelijkheden en Prijzen bekijken/Reserveren

Kijk voor alle mogelijkheden en prijzen op het reserveringsformulier (zie hieronder). Zolang je het formulier niet doorstuurt “reserveer” je niets en bekijk je het formulier alleen.

Bekijken/Reserveren van een kinderfeestje/workshop? Klik hier

Beschikbare data

Wil je beschikbare data zien? Kijk dan bij “contact”.

Belangrijk!

  • Plaats je een reservering, check dan altijd goed je mail (ook je spambox). Ik stuur vrij snel een reactie met daarin de gegevens van het kinderfeest en de betaling.
  • Laat de kinderen niet de beste kleren en schoenen aantrekken. Er kan altijd iets in de kleren komen en dan kunnen ze, in de pauze,  lekker ravotten in de speeltuin voor de deur.
  • Laat de kinderen de haren in een knot doen voordat ze komen. Er willen nog wel eens lange haren in de verf belanden.
  • Bedenk zelf hoe je de spullen in de auto mee naar huis wilt nemen. Regel zelf kranten in de auto, een doos, kratjes, tasjes..?

Volwassene en kind workshops

Misschien een leuke tip:
Er bestaan ook volwassene en kind workshops waarbij je, samen met je kind/kleinkind, creatief bezig kunt zijn. Even extra tijd doorbrengen met je kind?  Even wat extra aandacht? Vraag naar de mogelijkheden.

Keuze kunnen maken? / contact

Heb je al een keuze kunnen maken? Gezellig! Neem dan contact met me op en we nemen samen alle details door. Of vul het reserveringsformulier in.