Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Heb je zelf geen tijd om het te organiseren….? Geen materialen…?  Geen gereedschappen/hulpmiddelen…? Geen ruimte….? Of wil je in een opgeruimd huis thuiskomen….? Dat kan! Ik neem de organisatie van je over. Zo hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan een onbezorgd en onvergetelijk kinderfeestje.

De Fleurige Creatie biedt creatieve kinderfeestjes voor zowel jongens als meiden van 4 tot … jaar. Elk feestje kan aan een leeftijd worden aangepast.

De kinderfeestjes worden veelal op woensdag, vrijdag of zaterdag gevierd. We starten meestal om 14:00-14:30 met de creatieve activiteit en zijn (gemiddeld) 2 uur later daarmee klaar. Om teleurstelling te voorkomen graag minimaal drie weken voor aanvang van het kinderfeestje de datum vast laten leggen. Vier je je feestje op een maandag of dinsdag, dan krijg je 20% korting op het creatieve deel van je kinderfeestje.

Zie je een leuk feestje, en wil je dit  aan laten passen in een ander thema dan het getoonde voorbeeld?  Of vraag je je af of een bepaald feestje ook aangepast kan worden voor een jongen? Vraag het even na. Na ons onderlinge overleg ga ik kijken wat ik voor jullie kan betekenen. Op een meidenfeestje mogen de jongens ook iets anders komen maken dan de meiden en andersom. Alles is bespreekbaar.

Niet vergeten!

  • Plaats je een reservering (zie reserveringsformulier onder aan deze pagina), check dan altijd goed je mail (ook je spambox). Ik stuur vrij snel een reactie met daarin de gegevens van het kinderfeest en de betaling. Na het voldoen van de factuur staat het feestje pas echt vast en kan ik  met de voorbereidingen beginnen.
  • Laat de kinderen niet de beste kleren en schoenen aantrekken. Er kan altijd iets in de kleren komen en dan kunnen ze lekker ravotten in de speeltuin voor de deur.
  • Laat de kinderen de haren in een knot doen voordat ze komen. Er wil nog wel eens een staart in de verf belanden.
  • Bedenk zelf hoe je de spullen in de auto mee naar huis wilt nemen. Regel zelf kranten in de auto, een doos, kratjes, tasjes..?

Kijk hier maar eens rond en doe alvast ideeën op.

Misschien een leuke tip:
Er bestaan ook volwassene en kind workshops waarbij je, samen met je kind/kleinkind, creatief bezig kunt zijn. Even extra tijd doorbrengen met je kind?  Even wat extra aandacht? Vraag naar de mogelijkheden.

Wil je meer zien? Kijk dan even verder.

Kinderfeestjes

Jongens en meiden mogen tijdens een kinderfeest iets anders maken. Wel zo leuk, voor beide partijen.

Hierboven staan een aantal mogelijkheden voor een creatief kinderfeestje. Heb je zelf nog een ander leuk idee? Ik werk het graag voor je uit om er ook voor jou een geslaagd en passend feestje van te maken.

Tijdens het kinderfeestje wordt ranja geschonken. En uiteraard wordt de jarige verrast met een kleinigheidje voor haar of zijn verjaardag! Voor 5,00 wordt er, voor de hele groep, allerlei lekkers op tafel gezet (chips, spekjes, koekjes, popcorn)

Kinderfeestjes worden bij mij, in mijn workshop-ruimte gegeven. Blijft de rommel lekker hier, wel zo fijn voor je ouders 🙂

De kosten voor een creatief kinderfeestje​ liggen tussen de 10,00 en 15,00 per kind.

Vier je je kinderfeest op een maandag of dinsdag na school? Dan krijg je 20% korting op het creatieve deel van je kinderfeest.

Extra’s

Wil je het kinderfeestje uitbreiden met:

  • Soesjestaart/cupcakes/wafel
  • het maken van megabellen (bij mooi weer)
  • een afscheidscadeautje
  • wil je ook nog frietjes met mix snacks hier nuttigen/pannenkoeken/hamburgerbuffet/broodje knak?

Alles is bespreekbaar.

Keuze kunnen maken? / contact

Heb je al een keuze kunnen maken? Gezellig! Neem dan contact met me op en we nemen samen alle details door. Of vul het reserveringsformulier in onder aan deze pagina.