D.I.Y. / Zelf doen

*D.I.Y. / Zelf doen 

Hieronder zie je een paar van de mogelijkheden. Voor alle pakketten klik je op de link om naar het bestelformulier te gaan. Je hoeft niet direct iets te bestellen, bekijken kan ook.

Klik hier voor het  complete aanbod/aanvraagformulier voor diy pakketten/gepersonaliseerde cadeaus.

Klik hier voor het  complete aanbod/aanvraagformulier voor diy kinderfeest pakketten

 

Pakketjes bestellen

Je hebt de keuze uit;

  • volwassen diy pakketten
  • kinder diy pakketten
  • kinderfeest diy pakketten
  • gepersonaliseerde cadeaus

(Bijna) alle kinderfeestjes zijn als doe-het-zelf pakket te bestellen.

Hoe handig is dat!!! Je hoeft zelf niets te bedenken, en geen boodschappen voor de activiteit te doen. Alle benodigdheden worden (per kind) verpakt en er zit een volledige beschrijving bij. De knutselactiviteiten duren gemiddeld zo’n 2 uur.

Het enige wat eventueel nog zelf toegevoegd moet worden, maar wat we eigenlijk allemaal zelf wel in huis hebben,  is;  lijm, schaar, (mini)wasknijper, kwast

e.d.

  • Geef je bestelling aan me door (klik op de link van het formulier)
  • Maak het bedrag over
  • de pakketjes  kunnen verzonden worden (prijzen zijn excl. verzendkosten)
  • Ophalen mag ook. We spreken samen een dag en tijd van afhalen af (afhalen in Gemert)
  • Ik zet het pakket, een kwartier voor de afgesproken tijd,  buiten voor je klaar zodat we niet met elkaar in contact hoeven te komen (ivm het corona virus)
  • Jullie kunnen thuis op deze manier toch Fleurige Creaties blijven maken. Zo komen we samen deze moeilijke periode door

Zin om zelf iets te maken? Creatief genoeg om het zelf te doen?

Klik hier voor het  complete aanbod/aanvraagformulier.

Verrassingspakket 

Vanaf 1 juni 2020 kun je een verrassingspakket voor 15,00 (excl. eventuele verzendkosten) bestellen!!!!

🌸Wat zit erin?
In het pakket zitten 2 verrassings(!!!) diy pakketten

🌸Voor wie?
Bij het bestellen kun je aan geven of je een volwassen of kinderpakket wilt hebben. Het kan ook een mix zijn. B.v. 1 volwassenproject en 1 kinderproject.

Verder geef je aan of het voor een jongen of een meisje is.

En voor welke leeftijd.

Wat je krijgt blijft een verrassing, maar ik garandeer je dat het “Fleurige Creaties” gaan worden!!

🌸hoeveel kan ik er bestellen?
Elk pakket bestaat uit minimaal 2 projecten en komt op 15,00.
Wil je extra projecten bestellen? Dat kan, je betaald dan 7,50 per project extra.

Voor alle projecten geldt OP IS OP!!

🌸Hoe bestellen?
Dat kan via het bestelformulier Klik hier om naar het bestelformulier te gaan

Veel knutselplezier!!
Liefs Chantal🌸

*Zelf thuis maken

Brokjes zoekspel voor je huisdier

Leuk om een keer in een vakantie, met je kind, voor je huisdier te maken…..Maak op een houten ondergrond, met een lijmpistool, allerlei attributen vast waar je op/in/onder/achter brokjes kunt verstoppen. Zo hebben wij gebruik gemaakt van een doosje met daarin pingpongballetjes. De kat moet hiertussen de brokjes zien te vinden. Doppen van wasmiddel waar je brokjes in kunt leggen. Rolletjes van wc papier op de ondergrond vastgeplakt. Hier kun je eventueel een gaatje in maken waar de kat met zijn poot in kan om het brokje wat naar zich toe te halen, maar de kat kan er ook gewoon met zijn poot in om het brokje eruit te schuiven. Maak een “bos” van opstaande rolletjes waar je brokjes tussen legt. De kat zal nu meer moeite moeten doen om de brokjes er tussenuit te halen. De kat kan ook niet direct overal bij, dus zal om het speelbord heen moeten lopen om alle brokjes te kunnen vinden en pakken. Onze kat vindt het erg leuk!

D.I.Y. Kattenspeeltje
D.I.Y. – Zoekspel kat

Geld kadootje – cactus 

Leuker dan een envelop met geld aan een jarige geven, toch? Je neemt een leuk bloempotje wat je beschildert in vrolijke kleurtjes.  Hierna stop je een courgette in je potje. Je kunt deze in het potje vastzetten door er leuke gekleurde steentjes naast te strooien. Met een schilmesje maak je sneetjes in je courgette waar je vervolgens muntgeld in duwt. om het helemaal af te maken, maak je met een prikker bovenop je courgette een gaatje, daar stop je een vrolijke bloem in. Nu nog wat prikkertjes in je courgette duwen en klaar is je D.I.Y. geld-cactus!

D.I.Y. Kado
D.I.Y. – Cactus geld kadootje

Edding spuitverf

Ben je uitgekeken op bepaalde items in huis? Geef ze eens een nieuw kleurtje! Heb je ineens een heel nieuw item.

Zo heb ik een bontgekleurde cactus voorzien van 1 egale kleur. Maak de te spuiten items goed schoon en droog. Spuit ze dun in met de edding spuitverf. Beter twee dunne lagen aanbrengen dan 1 dekkende laag met druipers, toch?? Spuit met een afstand van zo’n 25 cm van het te spuiten onderwerp.

Naast de cactus ook een “saaie” etagere voorzien van twee nieuwe kleurtjes. De borden aan de onderkant bespoten, zodat je er probleemloos etenswaren op kunt leggen! Ziet er een stuk vrolijker uit!

D.I.Y. Spuitverf
D.I.Y. – Edding spuitverf – cactus
D.I.Y. Spuitverf
D.I.Y. – Edding spuitverf – etagere

Mocht je er nou niet uitkomen, of je wil gewoon een gezellige workshop volgen waar je je creativiteit onder begeleiding kunt profileren, kijk dan hier.

Ik zal regelmatig een nieuw D.I.Y. project toevoegen.

Actie Alpe d’HuZes – Creall klei verkoop

Actie afgelopen

Voor alpe d”HuZes zijn we creall klei emmers aan het verkopen. Voor 10,00 heeft u een emmer klei (350 gram) van mini silky soft klei, met de keuze uit primaire of zachte kleuren.  Deze klei blijft soepel, is glutenvrij, 100% veilig voor kinderen en geschikt vanaf 2 jaar. Voor 5,00 heeft u een emmer klei en met de andere 5,00 steunt u het KWF.  Bestellen kan tot en met eind oktober. Vanaf midden november kunt u de emmer in Gemert op komen halen / wordt deze opgestuurd. Bij interesse check de beginpagina van deze website / Facebook of stuur een bericht.

Om te laten zien dat er zoveel leuke dingen met klei te maken zijn voor zowel  jongens als meiden en voor elke leeftijdscategorie, heb ik voorbeelden voor jullie gemaakt om je te inspireren. Er volgen er nog meer…..

Alvast veel plezier met kleien!!!